Nuff²

Tweet

Tuesday, February 22, 2011

Peragut terbunuh

Dulu aku pernah bercita² nak jadik TUDM Air Force...masa tu tengah tergedik² teringin nak jadik macam TOM CRUISE dalam cite TOP GUN...alaaaa...biasa laa..zaman kanak²..kalau ko teringin nak wat magic kat depan orang ramai, tu mesti nak jadik macam David koperfield tak pon Christ Angel..Macam mana plak kalau cita² nak jadi seorang peragut???mintak simpang laaaa....
Dulu banyak kes peragut semuanya kandas di tangan pihak berkuasa...tak kurang pon, peragut lepaskan diri....ye ke??ada ubi ada batas...ada lain hari ko terbabas!!
Tapi kali ni agak rare jugak la kisah nye di mana seorang anak bekas Pegawai Polis mampu menumpaskan 2 ekor peragut di mana salah seorang nya maut akibat kecederaan di bahagian kerandut zakar...errkk...macam mana la awek ni hit peragut² tu kan...moh layan link Peragut terbunuh ni...^^'

Sepandai² Tupai melompat...akhirnya Luncai pon terjun ngan labu²nya...errkk...betoi ka peribahasa aku neh??ekekkeke...^^'

6 comments:

ghost writer said...

dah tengok pasal nih kat tv.

hurmm..yang baju belang nih member dia ker...mak eii,patah riuk mamat tuh..dasat.

Cik SHiNJU said...

Buat keje jahat,mati dalam aib..
Satu Malaysia tengok pic dia nih..

KiD said...

kasihaann.. kerja ada belambak kat luar. meragut jugak yang dicarinya.. huhuhu

grOundnUt said...

@ghost writer : haa..memang ada kuar berita Tv malam semalam..cuma saje je nak post entry kasi peringatan kat peragut² di luar sana...(aikk??peragut ada time ke baca blog??)^^'

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : mati katak aje la si peragut tu...tak sempat nak mengucap rasanye...huhuhuh..=(

grOundnUt said...

@KiD : sebab bukan bangsa kita..tu pasal la berani bikin onar di negara kita...dah kaya esok balik la negara dorang balik...demm..>,<"