Nuff²

Tweet

Thursday, February 24, 2011

Makan-makan lagi

Jalan² carik makan kali ni, aku nak cite...makan buffet sampai pecah perOt!KASI KORANG LAPARR....WAKAKAKAKA....^^'
Orang cakap la..rezeki tu ada di mana²...kalau nak makan buffet ni biar lah perOt tu di kosongkan dahulu...kalau tak sengkak jadik nya....
Jadi kali ni aku nak cite sikit pasal kisah aku makan kat satu tempat ni yang agak ok laa..untuk datang sekali sekala..atau romantik dinner..u guys boleh try kat Swez, Area Pj...
Malam tu aku bergegas ke area PJ, sebab member dah ada kat sana...
Malam tu aku makan agak keterlaluan sekali..nak sembang banyak pon tak gune sebab aku rasa gambar lebih banyak dari cerita...kalau korang nilai sendiri macam mana ok nye tempat situ...

The Pamplete
Entrance dia..
Konsep agak kemas...
Agak sesuai kalau nak romantic Dinner...
Lighting lampu membuatkan aku geram nak ambil gambar
Tak tahu nak cakap aPo~
Suasana yang privacy
Pelbagai makanan serta manisan yang ada...
Ala² Western pon ada...
Ni bahagian salad..tapi aku tak amik plak..=p
Mini plate aku...ada garlic bread, mash potatoes, udang lemak, sotong tomato, daging Itik serta Kepah/Tiram...
Yang ni faveret aku..slurrrppp~
Antara manisan yang sempat aku bedal
Yang ni di kategorikan sedap...boleh beri 5/5 star!Black Pepper Lamb
Macam biasa...kalau boleh nak sental semua...
Apple Crumble agak menjadi citarasa aku..tak tahu la korang kan...
Antara gambar² yang di capture dari sudut-sudut
Rojak buah faveret member aku
Hurmm...yang ni tak terkata..leh potong kaki kalau over amik manisan ni...
Burpppp!!Alhamdulillahhh....
Cold Lemon water...ok laa~

MAKAN SAMPAI LOBAM!

12 comments:

KiD said...

tak lapar pun!!! lalalala...
pang!!!! siut lu bikin aku lapar

Anonymous said...

bape sekepala ni incik kacang?

meowwmania said...

warghhhhh laparrrrr..........

ghost writer said...

dalam banyak2 tuh aku paling takkan tahan punya Black pepper Lamb...

argh...aku jadik ganas!

Ikah said...

sedap sangat...foto pun sedap ditengokkk

Juz Call Me Sharz said...

malam2 tgk lapar la pulak!!

grOundnUt said...

@KiD : Adess...dah kene lempang ngan taiko blog nehh...huhuhu..sOdAp nampak kann??nGeHHehEH~^^'

grOundnUt said...

@Anonymous : RM65++, kalau biasa Monday till Thursday, makan² yang tertentu aje dorang hidangkan...tapi kalau Friday to Sunday...semua hidangan dorang sediakan termasuk lah western dan Asian...^^'

grOundnUt said...

@meowwmania : gosssh...jOm makan²...meh la makan²..jangan marahhh eehh...^^'

grOundnUt said...

@ghost writer : Yupp!Black Pepper Lamb dia memang terbaaeeekkk!!Aku cukup puas hati meratah daging² kambing tu...sluurrrpp!!!=9

grOundnUt said...

@Ikah : Sabar Ikah..sabar...jangan amalkan pemakanan macam ni...tapi jangan anda makan gambar ini sekali yer...ekekekeke...^^'

grOundnUt said...

@Juz Call Me Sharz : kui3...entry ni memang sakit hati bagi sape je yang lapar...KASI BAKAR lagii!!ngeheheheh...^^'