Nuff²

Tweet

Saturday, November 20, 2010

Best human beatbox ever

Haaa....
sorry ye kengkawan...dalam 2-3 hari ni aku busy dengan job aku dan busy jugak dengan selsema aku yang tak baik² dari minggu lepas...
CUma nak update satu video menarik pada petang ahad ni...aku baru perasan ada jugak manusia yang boleh buat bunyi Beatbox macam DJ² mainkan lagu kat deskbox tu...
Entah apa la brader ni makan yer sampai boleh wat special audio dari mulut dia...ehehehe...Layannzzzz....^^'

4 comments:

mario said...

sampai sekrg aku rasa pelik sgt...betul ke dia yg bunyikan ek...

biskut said...

manusia kadang2 punya kreativiti yang diluar jangkaan.

grOundnUt said...

@Mario : hahahah...tahu tak pe..maybe dia ni mmg ada bakat tersendiri...tak de yang mustahil lagi...ekekkeke...^^'

grOundnUt said...

@biskut : Mungkin dia tertelan sound system kot...ekekeke...tak de laa..dia memang berbakat...^^'