Nuff²

Tweet

Tuesday, November 30, 2010

Green Day - Haha you're Dead Cover

Aku memang minat sangat ngan Green day ni since dia kuar album Kerplunk lagi...
Tapi once dari punkers ke EMo(macam ke Emo aje)...aku kureng la sikit...
Ni adalah video lama aku kat dalam Youtube...ingat nak buat balik cover...tapi, masa tak mengizinkan...keje² kat studio melambak...biasa laa..bile pojek dah masuk...susah le aku nak bikin cover guitar baru...
Tapi tak pe lah...aku just letakkan video cover aku kat sini..aku pon tak de la hebat sangat pon..tak belajar men gitar pon..biasa² jer...cuma minat ngan lagu dan mule belajar sendiri seawal umur aku 15 tahun....ekekekek...
Sudi² le komen yer...^^

10 comments:

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

geng~~~hang ka goreng ni~~

adehh~~`ok laa tera ni~~

keep it up

grOundnUt said...

@L@g3nd@ buD@k N@k@L : mano ado teraaa...biasa² ajerrr...ekekkeke...tQ brO...^^'

pu3khaleeda said...

hebat,, kord die cm senang jew.. xde minor,#,, segale kan? share r kord die.. ti ley main sesame.. hehe..

Anonymous said...

Baju Keluang Man tu...budak Keluang Man ke??

grOundnUt said...

@pu3khaleeda : ekekeke...senang je kot..kacang memang tak pandai baca chord dan tak pandai main pakai guitar pick...semua tu sendiri belajar...^^'

grOundnUt said...

@Anonymous : huiii...tajam sungguh mata kamu...betOi la tu Keluang Man...^^'

kerangRebus said...

wah!bakat terpendam tu!cayalah!rawk!~~=_=

grOundnUt said...

@Kerang Rebus : tQ²...pls subscribe...ekekeke...on my youtube akaun...^^'

Cik SHiNJU said...

Salam...

terer dia men gitar..
weh,nak taunye kan..
slama ni mati2 aku igt hang ni pompuan..huhuh :P

grOundnUt said...

@Cik Shiju : kacang ada jantina ke??ekekekek...thanks for watching..jgn lupe subscribe yer kat akaun youtube kacang...^^'