Nuff²

Tweet

Sunday, November 21, 2010

Thanks to Nuffnang!


Tak sangka plak Nuffnang telah memberi aku BE since last week...Aku ni mane la tahu sangat tentang BE² ni..
Tapi banyak sangat la aku terbaca dalam entry² blogger lain tentang susahnye nak dapatkan BE ni...maklumlah...kadang² kita tak berapa pasti sape yang selalu dok naikkan traffic dalam blog kita...Thanks to you guys!
Bukan la banyak mana pun, sebab aku pun masih baru dalam berblog ni...tapi ianya satu perkembangan baru untuk aku meneruskan lagi berblog!Tak sampai setahun dah dapat BE...woa!!\^0^/
Terima Kasih Nuffnang!!^^v

4 comments:

biskut said...

bagus2 tingkatkan usaha dan prestasi..mak eii,macam bos lak hehe

grOundnUt said...

@Biskut : asalkan korang happy view on all my N3...thanks dude..^^'

kerangRebus said...

moga suksess ye kacaeng taneh ..selamat berbloging and slamat beramal :)

Spek PinK said...

wah... kongsi la skett~~~ heehhe..:p