Nuff²

Tweet

Saturday, December 11, 2010

Alviss Kong Research

Hurm...tak sangka rating aku tinggi la jugak dari biasa...padahal hari ni hari sabtu...^^
Kisah Alviss Kong menjadi satu fenomena luar biasa bila ramai orang intrested nak tahu kisah tentang dia dan life dia...walhal, before dis tak de sapa pon nak mengenali dia...dah macam superstar!
Sebab Alviss Kongg telah mengambil perhatian ramai pengunjung² di FB...tambahan pula status 45 minit before he died membuat kan ramai orang rasa nak maki dia dah ada juga yang perihatin ngan dia...
Begitulah tragicnye life style mamat ni...dah mati pon orang semua sibuk nak tahu...tu pasal aku cakap...
Macam SUPERSTAR!!!

2 comments:

biskut said...

tapi apa dia dapat...kerdipan bintang?taburan bunga2?award?NOTHING!

grOundnUt said...

@Biskut : betul tu biskut...he's wasted~