Nuff²

Tweet

Monday, December 13, 2010

Storm In Texas

Haiizzz...
Macam kesian plak la kisah dari aunty aku yang berada nun jauh di Texas, USA...kata nyer di dalam email, Texas di serang ribut salji...aiseh..paham bebenor la sekarang dorang kat sana tengah nak akhir tahun...lagipun musim sejuk yang agak bersalji sepanjang ujung tahun tiap² tahun...^^
Even my Uncle kat sana pon cakap my auntie ni tak kisah cuaca dan suhu yang agak melampaui batas dah macam duduk dalam Chiller...
Ye lahh..dorang pon dah lama sangat bermastautin kat sana....sejak era 70-an lagi..aku pon tak de lagi time tu...ekkekeke...
Sekarang pon dorang hidup suami isteri bahgia berdua (without the kids)...Just a lots of cats...Aikk...sama macam aku gak neh..ekekek...banyak kucing kat rOmah dorang...^^'
I'm Sure my Uncle Charles will read my blog...Miss him so much~^^

Ada jugak spesis resakse salji ni...geram plak aku...^^'

My Auntie...she looks like red Indian Tribe...kalau kat sana memang banyak muke melayu dari Puak Red Indian...

Cuaca agak sejuk dan dingin sekali...at the back yard...

Pokok pine yang di selaputi Ais Salji

Auntie Salmah yang tak tahan sejuk...^^

Aiyakk!!!Kucing dorang lagi...rasa nak culik jer...huhuhuhu...^^

Tempat main Basket Ball yang agak sunyi sekali...semua orang tido..tengah sejukkan...^^'

Dekat back Yard rumah mereka...agak banyak pokok²...

10 comments:

angel said...

Ada kucing jugak ..
that cat so notty la..
sejuk2 pon kuar rumah ...
dah la tak pakai jaket .. haizzz...

Cik SHiNJU said...

Salam...

Tahan tol kucing tue ekh..
Bila la nk p men salji neh :(


p/s- Shinchan aku dah ilang...:'(

nEuR0 shEwAzni said...

ouh raksase tu sgt besa okeh ?
comel gilas !
kuang hajo kua time sesejuk itu .
mentang2 bulu tebal demok gedempol .
huh !

Ikah said...

itulah..kat sana dorang skang diselubungi kesejukan yang melampau..syukurla kita kat mesia nie..tapi pengalaman sesape kat sana mesti syiokk kann

biskut said...

tak kira lha sejuk ker aper..tapi siyes aku menidamkan saat-saat macam tuh.rase sekali pon dah cukup...

grOundnUt said...

@Angel : laaa..dia lupa pakai jacket la tu...main redah je kan...comel²...^^'

grOundnUt said...

@Cik Shinju : ekekeke..macam batery Eveready (logo kucing itam) tahan lasak!^^
p/s : sian shinchan..tak balik² lagi ke?=(

grOundnUt said...

@nEuR0 shEwAzni : ahahahha...tu pasal laa...nama pon resakser...dia pon tak peduli tentang suhu sekeliling...misi belum capai la tu...ekekeke...^^'

grOundnUt said...

@Ikah : yaa..duduk kat sana sangat berbeza ngan duduk kat sini..akan ada terasa sikit culture shock while dekat sana..tambah² kat sana ada pelbagai agama..Kristian, Islam, Jewish, Buddha, Hindu...^^

grOundnUt said...

@Biskut : hahaha..ye la...memang ada rasa nak pergi sana..tapi dipikirkan ongkosnya...huhuhuh...^^'