Nuff²

Tweet

Saturday, December 4, 2010

Skuad Era Produa

Hari sabtu kalau dapat santai bersama keluarga terchenta memang best!tambah² kalau nak bawak anak-bini/hubby, berjalan²...dan-dan tu awal bulan plak tu..ada la macam² sales berlaku kat sesetengan mall kat kL ni...
Aku ni bukan lah kaki soping ke..kaki lepak mall ke...kaki bangku ke...ehh??ke situ plak..=p
Aku sekadar berjalan² dekat Aeon Setiawangsa...cadangnye ada urusan kat sana...boleh plak aku terserempak ngan PanJang...member opismate lama aku...dia ngan family dia rasanye...tegur² macam biasa sebab masa tu aku nak singgah SUbway...nak jamah sikit sesuap sandwich...ekekekke...
Dalam masa yang sama...aku tertarik nak pandang kat kete Myvi kaler ijau yang paking betOi² dekat dengan entrance sebelah Starbucks & Subway...laaa...Skuad Produa Era rupernyer...memandangkan aku ni bukan la salah seorang penggemar Era F.M, maka aku pon berenti la kejap tengok ape la aktiviti yang dorang buat tu.rupenyer, aku dah ketinggalan beberapa aktiviti² kat situ...ada salah satu aktiviti ialah teka -teki lerr...banyak soklan yang kacang dan ada soklan yang merapu...so aku hanya berdiri sambil senyum²...sebab ramai sangat makcik² yang sibuk nak jawab soklan...kasi chance ler...dorang nak adiah berupa hamper dan P1 Max Goody bag...
Aku duk kejap jer pon sebab perot dah memulas lapar..maka aku ngan si cOmel pon sempat jugak la menjamah Subway sandwich berhadapan dengan Skuad Produa Era tu...dalam lebih kurang 30 minit macam tu...dorang pon blah meneruskan Destinasi perjalanan Skuad Produa Era seterusnya....
Antara soklan² tentang Duit Singgit & Jusco...

Ramai betoi makcik² serta anak² yang nak menang hadiah

Ni para pemenang dari Contest Skuad Produa Era, Tahniah!!^^

12 comments:

biskut said...

ko tak menang apa2 ker...?hamper 1 pon tak dapat..?

Cik SHiNJU said...

Apsal ko x join?
Kot2 menang motor..huhhu :P

Mia Liana said...

bestnya hadiah tu...

Mario said...

mana gambar hadiah ko?ekeke

angel said...

ada banyak hamper ... ^^

Pencacai Alim said...

appa hadiah?

grOundnUt said...

@Biskut : huhuhh...aku mana sempat nak join kontes tu...sbb aku terlepas beberapa aktiviti...

grOundnUt said...

@Cik Shinju : hahahah...adiah motor tak de kat situ ler sis...ekekkeke...^^'

grOundnUt said...

@Mia Liana : Best betOi adiah dorang tu...kebanyakkan nyer Hamper dan Goody bag...^^'

grOundnUt said...

@Mario : huhuhu..aku tak menang ape²...semua di monopoly oleh makcik² kat situ...huhuhuuh...>,<"

grOundnUt said...

@Pencacai Alim : aku bawak balik tangan kosong jer...geram gak tengok adiah² dorang tu...tak pe laa..bukan rezeki aku la kot...=(

grOundnUt said...

@Angel : tu ler pasal...banyak adiah² menarik~^^