Nuff²

Tweet

Wednesday, December 22, 2010

Digi What Berry Are You?

Rasa macam nak promote plak game which is came from Digi 'What Berry Are you?'
Korang mesti perasan kan ada banyak sangat iklan mengenai Digi 'What Berry Are you?'...sebab aku pon dah setat main game ni...hadiah² agak best di kira dari ranking 1-6...tapi kalau nak menang, korang kene ngadap la game ni sampai la ko dapat tOp ranking...
Simple and Easy...
Just earn more berry points and win Limited Edition Blackberry!!

Maklumat lanjut , masuk la link sini...kalau tak pun korang tengok bahagian kanan sekali dari blog aku ada banner dari Digi...klik aje situ..sure korang dah boleh stat main game ni...^^
Apo lagi...jom challenge aku untuk Contest Digi 'What Berry Are You?'

4 comments:

!!!_Mr Nakal_!!! said...

waaa~~~~sat aku try noooooo

angel said...

wow .. so many berry .. ^^

grOundnUt said...

@!!!_Mr Nakal_!!! : try!jangan tak try...ahahaha...gUd lUcK~ ^^

grOundnUt said...

@Angel : ada AngelBerry tak??ekekekek...^^'