Nuff²

Tweet

Friday, December 10, 2010

Goreng Pisang Panas!!

haaa...petang² macam ni kalau pekena goreng pisang memang best!tak sangka la plak ada sorang mamat ni belanje satu studio goreng pisang pepetang macam ni...rasa tak de la stress sangat ngan keje...sebab ada goreng pisang dan kopok²...tu pon member sorang ni belanje kengkawan kat studio ni...
tak dapat nak capture sebaik mungkin...aku gune HP camera aje..tak de la nampak menarik..tapi tak pe laa..aku uploadkan juga la...hahahaha...
Sian Background Artist...dorang tak dapat makan kopok sebab all di habiskan oleh dorang² yang ada dalam pic ni...ehehehe...

ada 4 beg plastik goreng pisang dan kopok²...

Eh...amoi ni yang sapu dulu??ekekekek...

haaa...candid!

Camne la mamat ni leh muncul plak...show off kopok dia la tu..wakakak...^^'

6 comments:

angel said...

sdpnya nak sikit ... ko asik mkn jer kan ...
pastu asik mkn sensorang jer ...
lenkali ajak sekali .. huhuhuhu

Cik SHiNJU said...

Aku pantang org makan x ngajak neh..
Grrrrrrrr

Ikah said...

tahnye, groundnut mmg cenni, suke makan sengsorang, pastu tunjuk yg dah abis

grOundnUt said...

@Angel : bagi nombo phone..jom kita makan goreng pisang sama²...ekekekek..^^'

grOundnUt said...

@Cik Shinju : jemput makannnn...ehehehhe...^^'

grOundnUt said...

@Ikah : errr..err...ramai sangat pemakan² goreng pisang yang berkelakuan rakus...agak sukar untuk wanita² mendampingi mereka...^^'