Nuff²

Tweet

Saturday, December 18, 2010

Pengacara mencarut

Bile tengah on Air, macam² boleh berlaku secara spontan...tambah² kalau pengacara agak emo dengan perangai audience yang suke memekak² walau di suruh diam....
Korang tengok je la clip video ni....agak jangan terkejut dengan si Cat Deeley ni...hahahahaha...


Yang kelakar nyer...sempat lagi ucap 'Thank you'....ekekekeke...^^

Psst...kalau tak dapat buka dari blog, sila click link dari youtube...thank you...<--- Cat Deeley style...^^'

6 comments:

biskut said...

alamak..aku tak dapat tengok dengan begitu lancar lah video nih groundnut..astik upload jer sampai pening nunggunya..

tapi aku rasa itu cara cat deeley nak bagi ramai pendengar.

Ikah said...

dier ckp tq coz semua terdiam dgn "precious words" dier tue..patutnya dier teruskan aje, wat xdengar jer yg bsing2 tue

Irnie said...

ihiks emo.. sian die.. takleh kawal penonton+emosi.. ehhe

grOundnUt said...

@Biskut : alahai...cuba masuk youtube terus..mane tahu kot² ok ker buffer dia...^^

grOundnUt said...

@Ikah : hahahaha..tu pasal laa..yang kelakar audience terus terdiam...ikut plak cakap dia kalau dah kene carut marut ni...ekekeke..^^'

grOundnUt said...

@Irnie: Tahap tak leh dengar bingit² dari audience...tu pasal la dia maki terus..komperm senyap...ekekeke..^^