Nuff²

Tweet

Tuesday, December 21, 2010

R.I.P Chitot

Pagi² aku telah terima 1 SmS dari blogger di mana dia adalah keluarga angkat baru kepada 2 ekor anak kitty yang aku serahkan last time...sila rujuk sini.
Rupernye...Chitot ialah anak Kitty dan Marble yang bewarna tompok hitam dan putih...telah mati pagi tadi...sedih juga dengar berita kematian Chitot...terkedu dan tak terkata bila baca sms dari parents dia...=(
Sempat juga aku membelai dia last day before dia dia bawa pulang oleh parents baru dia tu...
Tapi nak wat camne...ajal dan maut di tangan tuhan...R.I.P Chitot...

Kalau rasa nak tengok pic chitot dari darxempty...credit untuk ko jugak beb!

9 comments:

angel said...

RIP ... so sad ..

darxx said...

tq bro...sori gak x dpt jaga citot leklok.... :_(

biskut said...

masanya sudah tiba...chitot in peace.

LadyBird said...

huhuhu..
innalillah..
setiap yang hidup pasti mati..

LadyBird said...

burung lady mati selepas sehari lady jaga die.. selepas sehari kawan lady hadiahkan kat lady..
sedih sebab tak mampu jaga burung tu..
tapi nak buat mcmn.. ajal maut di tangan Allah.. xleh nak elak..

grOundnUt said...

@Angel : chitOt terlalu muda...=(

grOundnUt said...

@darx : ajal dia dah macam tu kan...takpe la..ko jagale chitam bebaik~

grOundnUt said...

@Biskut : peacefully...@_@

grOundnUt said...

@Lady Bird : mungkin ada hikmah di sebalik kematian burung tu...jangan serik nak bela bintang peliharaan lagi...^^'