Nuff²

Tweet

Wednesday, December 8, 2010

The Sign

Aku tak galakkan sangat bebudak bermain² dekat padang permainan...ada kes budak ilang laa..kene culik la..jgn salahkan padang permainan...salahkan lah diri sendiri yang tak pandai pantau anak²...
Walaupun aku tak de anak, anak² kucing tetap aku pantau...tambah² anak kucing yang nakal...
Bagi aku la..if aku ada anak dan nampak sign board seperti ini...terus terang aku cakap..tak de nye aku sebagai parents yang akan biarkan anak² bermain dekat kawasan situ...tak pasal² ade yang kene bahan dari belakang....^^'

Bayangkan lah...betapa bangangnyer signboard macam ni?terima kasih kepada En.google kerana meminjamkan aku pic ini....aku agak prihatin dengan signboard seperti ini...harap² kat mesia tak de lah sign board macam ni...kan??^^'

10 comments:

KiD said...

mana punya signboard daa... ekekeeee

Pencacai Alim said...

berlambak signboard camtu kat msia

Cik SHiNJU said...

Salam...

Lucah ker signboard nih?
Cuba ko gtau,aku ni hati suci..
maka secara otomatiknye..pandangan mata aku suci jek..x penah melencong :P

Ikah said...

sgt xphm senbod tue..

angel said...

signboard dr mana ni??? betullah sign board tu ... sy sgt setuju .. ptt kat malaysia buat camtu .. huhuhuhu ..

grOundnUt said...

@Kid : ni entah luar negara punya la kot...ekekeke...^^'

grOundnUt said...

@Pencacai Alim : hahahahah...weh..mesia kat mano weh??^^'

grOundnUt said...

@Cik Shinju : hahaha..memang terbukti kemuliaan mu itu...^^'

grOundnUt said...

@Ikah : ekekeke...gambar yang merangkak² tu nampak tak??^^'

grOundnUt said...

@Angel : eh..ehh..suka pulak anda dengan signboard ini...^^'