Nuff²

Tweet

Sunday, December 19, 2010

Dinner's Ready!

Malam ni bukan lah malam² biasa aku hadapi...tambah² bile hari ahad ialah hari untuk berehat...memang itu lah prinsip aku dan motto aku pada setiap ari ahad...maka, serehat² aku...makanan tetap aku kene sajikan untuk diri aku sendiri...maklumlah...makanan kucing semuanyer perfect, macam mana plak ngan tuan punye makan malam hari ni?^^
Aku bukan nyer rajin sangat nak kuar hari ahad actually...aku lebih rela santai kat umah ngan anak²...
walaupun keluarga kecil..tapi aku cukup happy...dalam this week..teman² semuanya sibuk dengan perihal masing²...bukan aku tak mo kaco, tapi bagi sikit ruang untuk mereka bersama family mereka..
So kali ni aku hanya berbekalkan Tuna sandwich untuk makan malam aku...cukup sempurna kalau tuna di saluti dengan mayonis serta salad dan tomato...aku rasa makan malam macam ni pon dah cukup untuk orang seperti aku...
Ape pon, selamat menjamu selera....nyummy!!!nOm...nOm...nOm...^^'

Ni aje lah santapan malam aku pada hari ni...

4 comments:

nEuR0 shEwAzni said...

diet ke bang / kak ?

sorry xtaw la pemilik blog ni pmpn ke laki . huhu .

biskut said...

aiii...GN,sandwich pown sedap aper.aku pown selalu sangat buat bila lewat malam.aku peminat mayonis!

grOundnUt said...

@Neuro : ekekekek...takpe²...paham sudey...^^'

grOundnUt said...

@Biskut : sandwich memang elok gak kalau nak makan...gantian nasi ler kot...mayo is my fav too...ehehehhe...^^