Nuff²

Tweet

Thursday, December 9, 2010

Malang nasib dorang (18SGG)

Kali ni Entry aku cukup violence...bukan nak aib kan sesapa...cuma nak bagi pengajaran kepada kita semua supaya langkah berjaga²...di mana² pon ada kecelakaan...even ko tengah berjalan kaki nak pergi makan lunch dengan opis mate...tak pon laluan korang nak ke tandas ke...macam² boleh berlaku lerr...
Kepada para pemuda dan pemudi di luar sana...di harap jaga penglihatan korang jikalau tak mo rasa loya akibat terlepas pandang kat dalam gambar di bawah ini...




Entah macam mana la batu besar boleh jatuh atas dia kan??sian betul mamat ni..mungkin ajal dia kat situ...
So berwaspada la kita terhadap alam sekitar...mana² pon boleh di timpa kemalangan...
Mintak di jauhkan dari Family aku...

14 comments:

Cik SHiNJU said...

Salam...

pic kat ats tu...sangat2 ngeri hokay..sentiasa la berhati2 walaupun malang x berbau...

CERITA LEBAT said...

gerun gila..sumpah gerun..

Anonymous said...

Awesome post. Really enjoyed reading your blog posts.

HaNTwO said...

huhuhu tetiba rasa nak muntah..

angel said...

malang tidak berbau .. huhuhu

grOundnUt said...

@Cik Shinju : malang memang tak berbau...kalau leh berbau,agak² di timpa malang tak??^^'

grOundnUt said...

@Cerita Lebat : hah..ngeri kan..so berhati² lah yer...^^

grOundnUt said...

@Anonymous : do you like it??

grOundnUt said...

@Hantwo : bleerrrggghhh....(tolong muntahkan)^^'

grOundnUt said...

@Angel : macam mana kalau ada bau??^^'

che' sha said...

sgt ngeri..huhu...

grOundnUt said...

@Che Sha : tu ler..ngeri cara ajal dia..mintak simpang la tak kene kat kita dan keluarga kita...^^'

Papa Hero said...

pemandangan biasa di tapak binaan..org pernah jatuh dr tingkat 19 depan ph di tmpat site ph kerja......meletop bunyinya...

ini videonya...

http://rahsiamembinabangunan.blogspot.com/2010/05/mangsa-terjatuh-dari-tingkat-19-tapak.html

grOundnUt said...

@Papa Hero : terimass PH...ngeri bile otak bersepai...huhuhuhu...^^'