Nuff²

Tweet

Tuesday, December 14, 2010

Alviss Kong Story

Aizzz....tak habis² pasal mamat ni...aku pon pelik makin ramai dok expose cite pasal dia ni..tak kisah la dalam sok kabor ke..dalam Fb ke...masing² ada yang simpati dan masing² ada yang masih tak berapa suka dengan tingkah laku mendiang Alviss Kong ni...
Sok-sek² kawan aku kat studio yang berbangsa Cina ni ada bercakap...
"Sudah ada olang tilu itu status dalam meleka munya FB lorr...ada countdown² lorr..."
Bagi aku...macam satu pelajaran baru bagi bebudak yang rasa nak tiru gaya macam Mendiang Alviss Kong ni...aikkk??dah jadik trend ke??kecewa dan bunuh diri??OoOpppss...sebelum tu update status dalam FB/FS/MS/YM/Twitter??
Terbaru, aku baru dapat info dan sedikit gambar keadaan kereta yang di timpa Alvis Kong...agaknye, patut dia pikir dulu sebelum buat tu...landing atas lantai sudaaahh laa..tak payah la nak suruh mak ayah kuar duit ganti balik kereta yang remuk ni!aiizzzz....>,<" Agak nyer, lebih ramai orang bersimpati ke atas pemilik kereta ni??hahahaha....@_@'

Demmit!!

Sib bek nombo plate kete ni dah di sensord kan...kalu tak ramai la menyalin nombo wat 4D ni....ekekeke...^^

14 comments:

Cik SHiNJU said...

Tumpang tanye...sape budak neh?
Ape kena ngn dia? blur neh :P

biskut said...

hurmm...alvis kong yang dah KONG.. :)

grOundnUt said...

@Cik Shinju : hahaha...ni mesti terlepas entry ni...
mamat ni putus cinta sebab gara² bercinta ngan amoi ni...sila rujuk entry ini
http://groundnutsikacangtanah.blogspot.com/2010/12/kisah-bunuh-diri-alviss-kong.html

grOundnUt said...

@Biskut : hahahahaha...nama pon seswaiii~ ^^

diana said...

cinta bawak mati..
bahaya ni..
takut jadi ikutan pulak..

Irnie said...

lebih risau benda² camni jd trend.. cepatlah reda..

hentakbelipat said...

camne aku boleh termiss cite camni..pehhh! nak g search skang!

grOundnUt said...

@Diana : tu ler pasal...riso ada yang nak ikut cam dia plak...macam kes saddam hussin kene hukum gantung...ade je budak dari europe ikut gaya saddam hussin tu...>,<"

grOundnUt said...

@Irnie : tu ler..nnt jadik ikut²-an dan trend masa kini...remaja kita sekarang kuat memberontak!(sama macam kacang gak) =P

grOundnUt said...

@Hentak Belipat : apo laei bro...copek ler search...ekekeke...^^'

angel said...

nut, i rase dia cuba tiru aksi superman .. hurmm... RIP

grOundnUt said...

@Angel : mungkin dia nak ubah gaya hidup baru??^^'

Ikah said...

rupa & nama dah ader market, kalo buat modelling laku ape..syg betul

grOundnUt said...

@Ikah : benar tu beb...muke ada value...tapi sayang sekali..hati kering...>,<"